wpid-20120624_203403.jpg

Hadi. Aper la. Ulamak, tapi tersepit dgn pr dan dap sampai terpaksa pertahan ego. And cuba tegakkan benang yg basah.

Demi kepentingan politik pas dan pembangkang. Dia sanggup jadi pak sanggup.
Negara islam tapi tiada hak ekslusif atas agama islam. Pelik. Why our islam government kena tanya dan mintak kebenaran org bukan islam? yg sah dan nyata buka agama rasmi negara kita?

Hadi ckp, kalau diaorg salah guna, kita dan kerajaan kena terangkan?
Helo benda ni la yg kita tak nak so this is why kita tanak dia org guna. Konon nak jadi baik ngan christians la agaknya. Konon ulamak islam yg bertimbang rasa.

Nabi sign agreement guna ‘Allah’ sbb itu bg pihak islam. Bukan pihak both.

Sembelihan org abad 21 ni boleh makan kalau depa sebut nama Allah.???
Hello.. Apa nii.. Apa punya ajaran ni… Sesat la wei..
Mana kita tahu yg org bukan islam tu bernajis berat or not. Kalau musykil… Yg aku tahu, kita dah takleh makan.

Even ustaz Harun Din tak setuju org lain pakai, pas dalaman ada masalah dalaman.

tak tahu sampai bila akan terus dipertahankan oleh rakyat malaysia, anak beranak akan dtg mungkin tidak se ‘pulun’ kita nk jaga benda ni.. mungkin mereka kelak tak ambik kisah..

Alhamdulillah – Setakat ini kita berjaya mempertahakan “ALLAH”