quote 1 – “bapak dia pun tak buat macam ni, tapi anak dia…”
quote 2 – “kalau menang macam celaka macam ni…”
betapa sungguh kurang ajar nya lim guan eng sebagai seorang president parti yg ‘professional’ yg salah kira undi mem ‘bapak’kan Najib dan mencelaka kan najib.
forward tgk kat minit – quote 1 – 3.15 / quote 2 – 3.37

Siapa yg salah sekarang ni? parti dia ka ROS?
benda ni tak akan wujud kalau kira undi betul…
tak ada kena mengena dgn kerajaan langsung, sendiri buat salah..

ada plotted conspiracy ka?

seorang pemimpin apa bercakap macam ni?
quote 1 – 3.15 – “bapak dia pun tak buat macam ni, tapi anak dia…”
quote 2 – 3.37 – “kalau menang macam celaka macam ni…”
kalau aku cakap macam ni kat kawan cina aku pun berperang, ini kan pulak seorang pemimpin besar mengatakan seorang pemimpin besar yg lain.
Apa motif dia?
and sad to see few malays are backing this words (in youtube comments)..

1mk:
sengaja provoke for arab spring ke?