image

Kempen arab spring pembangkang sedang di gembar gemburkan untuk memanaskan badan, untuk membangkitkan semangat arab spring semua penyokong pr selepas keputusan undi kelak… Apa ni?

Kempen yg sungguh tidak bertanggung jawab dr seorg yg berpelajaran tinggi… Sengaja untuk merialisasikan huru hara di malaysia. Bagi 1mk ini ialah provokasi terancang pr utk arab spring..

Aktivis Hishamuddin rais berkata, jika penipuan itu berterusan, rakyat tiada pilihan selain turun ke jalan raya sekali lagi. “Dalam negara dunia ketiga ini, ‘real’ politik itu tidak wujud. Yang wujud adalah kekuasaan melalui wang ringgit. Ini dipraktikkan oleh Umno BN.

“Cara paling berkesan untuk menumbangkan rejim ini dengan turun ke jalan raya dan mendesak supaya dua pemimpin tertinggi dalam Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) yang dikaitkan dengan Umno BN berundur dan menubuhkan SPR yang benar-benar bebas supaya PRU bersih dan adil.

“Beberapa minggu lalu pilihan raya umum diadakan di Kenya. Apa yang berlaku? SPR Kenya memainkan peranan dalam memastikan parti pemerintah terus menang, keadaannya sama dengan apa yang berlaku dalam negara kita,” tegasnya. – NS artikel penuh..

1mk – ‘kita bukan negara mundur macam kenya..’

Advertisements