image

Hmmm.. Sedihnya dengar.. Aku ingat dia nk bantah atau nk suruh perikemanusiaan ke palestine. Tapi serang lepas dia menang plak tu. Ada apa2 kot? Yg patut buat.. Suruh semua atau segerombolan perdana menteri seluruh negara dunia untuk pi dudok kat palestine sebulan. Stay sana, dan kita tengok israel serang atau buat benda pelik atau tidak masa tu.
Aku rasa geram tul israel ni tk sedar diri menumpang tapi mencuri. Palestine tu nmpk sgt la tk mampu dan negara miskin, tapi dunia ni mcm buta pasai israel duk buat kat diaorg. Macam fair game jer. Pelik. Pelik.
Negara islam patut bergabung dan derma duit berjuta juta. Bina palestine. Bg moden. Hantaq lebih ramai org dr negara islam dunia pi duduk sana. So israel if buat benda pelik diaorg ni bole report kat dunia.